Onze Stuc specialiteiten

De 9% btw-regeling

Bij woningen ouder dan 2 jaar vallen al ons stucadoorswerk inclusief de voorbehandelingen en de gebruikte materialen onder de 9% btw-regeling (voorheen 6%). 

Stucen

Zowel bij renovatie, verbouwing of nieuwbouw maken wij muren en plafonds sausklaar. Wij prepareren de stuclaag dusdanig dat hij daarna direct met verf gesaust of gespoten kan worden. Welke ondergrond het ook betreft, wij behandelen deze altijd met de beste hechtingslijmen die beschikbaar zijn op de markt. Wanneer er in uw woning scheurvorming voor komt, plaatsen wij hierop een passend gaaswerk om verdere schade zoveel mogelijk tegen te gaan. Bel ons dus gerust wanneer u op zoek bent naar superglad stucwerk!

Spachtelputz

Wij zijn voor de uitvoering van diverse soorten stootvast sierpleisterwerk in alle type woningen inzetbaar. Wij brengen spachtelputz in de gewenste kleur en dikte aan op uw muur of plafond. Granol gebruiken wij uitsluitend op aanvraag en hetzelfde geldt voor de ouderwetse boerenstuctechniek. Hierbij creëren we een grove structuur in een dikke stuclaag met behulp van bijvoorbeeld een spaan of veger. Voor alle soorten sierpleister, dikte korrel en kleur waar u interesse in heeft maken wij altijd een grote monsterplaat zodat u duidelijk kan zien of alles naar wens is.

Gevelwerken

Heeft u een ouder huis een nieuwe woning of bent u bezig met een verbouwing? Wij ondersteunen u graag bij het herstellen of het nieuw aanbrengen van een cementgebonden stuclaag op uw buitenmuren. Ook adviseren wij u graag in de verschillende soorten afwerklagen die voor buiten bestemd zijn. Ook uw buitenplint, vijver of schutting kunnen wij in goede staat terug brengen.

De materialen en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Neem daarom voor de mogelijkheden contact met ons op.

Spack

Spackspuitwerk is een methode die wij veel toepassen bij de afwerking van muren en plafonds.
Met behulp van een spuitmachine brengen we twee lagen aan.

De eerste laag is de meslaag, hiermee wordt de ondergrond egaal gemaakt. De afkorrellaag dient als afwerking en bepaald de gewenste structuur van de muur of het plafond. Omdat het spuitwerk volledig machinaal is, kunnen wij snel en efficiënt te werk te gaan. Spackspuiten is dan ook de voordeligste vorm van stucwerk.

Beton Ciré

Op zoek naar iets speciaals voor de muren van uw woning maar geschrokken van de prijs?

Wij maken zelf een cementgebonden stuc met een bijzonder effect. Dit zorgt voor een mooie levendige betonlook met verschillende spaan effecten. Als laatst brengen wij een speciale wax aan op de muur, waardoor deze glanst en waterdicht wordt. Beton Ciré-stuc is niet alleen mooi en waterbestendig, maar ook erg sterk. Hierdoor is de stuc uitermate geschikt voor keukenbladen, de achterwanden van keukens en in badkamers.

Airlessen

Met behulp van een airless spuitmachine brengen wij twee sauslagen in een door u gekozen kleur aan op wanden en plafonds, Machinaal aanbrengen van verf geeft nagenoeg geen structuur dit in tegenstelling tot een roller. Airlessen in combinatie met stucen? Dan maken wij natuurlijk een nog scherpere prijs. 

Sierlijsten en ornamenten

Wij plaatsen of herstellen ook sierlijsten op wanden en plafonds. Rijkelijk versierde plafonds met prachtige sierlijsten en nog mooiere ornamenten die u kent uit een oud grachtenpand of een statig herenhuis kunnen door ons ook in uw huis worden aangebracht op wanden of plafonds. Een nieuw huis van buiten en de sfeer van vroeger in uw interieur. Misschien heeft u wel een oud plafond met beschadigde sierlijsten of dicht geverfde ornamenten en wilt u deze laten herstellen, dan is het verstandig om de afweging te maken tussen herstel of vervanging. Wij adviseren u graag over de kosten en mogelijkheden in dit proces.

Vochtproblemen

Heeft u vochtproblemen binnen of buiten aan wanden, plafonds of vochtproblemen in uw kelder wij hebben veel ervaring in het hertellen van deze problemen of het totaal waterdicht stucen van uw kelder. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Meestal zelfs door uw verzekeing vergoed

Heb je onze hulp nodig? Bel direct met Jeffrey 06 532 229 91

2023 Alle rechten voorbehouden

an innotrends solution